تولید دستگاه جوجه کشی شترمرغ ۴ تایی با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت انجام می شود. این دستگاه همان طور که از نامش پیداست. به وسیله آن می توان از تخم های جوجه شتر مرغ نگهداری کرد. در واقع ما با کمک این دستگاه ها می توانیم به پرورش جوجه های شتر مرغ کمک کنیم و بتوانیم تعدادی بیشتری از این پرنده را پرورش دهیم.

تولید دستگاه جوجه کشی شترمرغ ۴ تایی

کیفیت دستگاه جوجه کشی شترمرغ ۴ تایی

کیفیت دستگاه جوجه کشی شترمرغ ۴ تایی

کیفیت دستگاه جوجه کشی شترمرغ 4 تایی فوق العاده می باشد. چون تمام فناوری ها و استاندارد های روز دنیا در ساخت آن ها رعایت شده است. مشخصه های دستگاه شامل گزینه های زیر می شود:

  • دمای دستگاه جوجه کشی شتر مرغ باید در دروان ستر 2.36 و در دوران هچر 37 درجه سانتی گراد باشد. در واقع دما مهم ترین تفاوت دستگاه جوجه کشی شتر مرغ با دیگر دستگاه ها می باشد.
  • برای جوجه کشی شتر مرغ نیازی به رطوبت زیادی نیست چون تخم های این پرنده پوستی ضخیم و سخت دارند. که این باعث می شود. در طول جوجه کشی آب داخل تخم به سختی تبخیر شود. بنابرین این دستگاه ها باید رطوبت کمتری نسبت به دیگر دستگاه های جوجه کشی از خود تولید کنند. علی الخصوص اگر در مکان هایی که رطوبت زیاد می باشد می خواهیم از این دستگاه ها استفاده کنیم باید حتما رطوبت تولید شده توسط آن ها کم باشد.
  • همان طور که قبلا اشاره کرده ایم پوست تخم مرغ شتر مرغ چون سخت می باشد به سختی می تواند اکسیژن مورد نیاز بدن جوجه شترمرغ را تامین کند. به همین دلیل باید دستگاه جوجه کشی این پرنده دارای سیستم اتوماتیک هوا گیری باشد تا بتواند اکسیژن مورد نیاز تخم مرغ ها علی الخصوص در هفته اول تخم ریزی را تامین کند.
  • این نوع دستگاه ها دارای راک های مستحکم و مقاوم می باشند که دارای جنس گالوانیزه با موتورهای گیربکس و قدرتمند هستند.

خرید دستگاه جوجه کشی شترمرغ ۴ تایی

خرید دستگاه جوجه کشی شترمرغ ۴ تایی

خرید دستگاه جوجه کشی شتر مرغ 4 تایی بازار داغ و پر رونقی دارد. برای استفاده از این دستگاه ها باید به گزینه های زیر توجه کرد:

  • برای استفاده از این دستگاه ابتدا باید تخم ها در دما و رطوبت مناسب و محیط کامل بهداشتی نگهداری شوند.
  • پیش از ورود به ستر باید تخم ها را در اتاق پیشگرم قرار دهیم تا گرم شوند.
  • در مرحله بعد باید دستگاه را از نظر کارکرد، دما و رطوبت کنترل کرد.
  • قبل از ورود تخم ها به این دستگاه باید آن را به طور کامل ضد عفونی کنیم.
  • در طول دوره جوجه کشی باید دما به طور کامل بررسی شود.
  • وزن جوجه ها باید به طور منظم و مستمر انجام شود.
  • برای اطلاع از روند رشد جنین باید کندلینگ در روز 14 و 32 روز انجام شود. بعد از 38 روز باید چرخش تخم ها متوقف شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *